Jodymoon, Our place

Johan en Digna zijn een singer-songwriter duo plus: ze leven en werken samen. Songs schrijven is voor hen een manier om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, een authentiek duo met een organische flow.

Zangeres Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben inmiddels na 4 albums, met liedjes op de rand van pop, singer-songwriter, klassiek en folk, al overtuigend bewezen dat ze blijvertjes zijn. De recensies liegen er niet om.

Samen met Marie-José Didderen op cello en Wim Spaepen op viool word je meegenomen in een unieke sound die alles te maken heeft met persoonlijke verhalen, een warm thuis, vergeelde foto’s en simpele, diepe schoonheid. Met een nieuw album in de maak, zal Jodymoon in het aankomend seizoen al wat tipjes van de sluier oplichten.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf een reeks concerten in Canada en heeft in het voorprogramma gespeeld van o.a. Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony&the Johnsons, Yoko Ono etc.).

  • Digna Janssen: zang, piano
  • Johan Smeets: gitaar, dobro, banjo, percussie, zang
  • Marie-José Didderen: cello
  • Annelieke Marselje: viool

geniale arrangementen’ en ‘Jodymoon komt als donderslag bij heldere hemel
Villa d’Arte

Janssen en Smeets zijn regelrechte meesters in het creëren van sfeer
Cultuurpodium online

onder de indruk van Jodymoon’s eigenzinnige koers
Dagblad van het Noorden****

Speelperiode: januari t/m mei 2017
Tijdsduur 90 minuten • Pauze ja • Aantal technici 1

Website: www.jodymoon.com