A Love Brand New

Op dit moment werken zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets aan nieuwe songs voor hun zesde album en ze zijn op zoek naar een verse invulling van hun muziek. Eigenwijs als ze zijn zal dit weer een spannende combinatie worden van zang, gitaar, piano, cello en ‘Das gewisse Etwas’ dat ze nog niet prijs willen geven…. Duidelijk is dat ze zichzelf niet willen herhalen en inspiratie putten uit een nieuw geluid en andere nog onontgonnen invloeden om hun verhaal te vertellen. Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (winnaar 2008). De band trad op in onder meer Canada, Spanje, Engeland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado en Tom McRae.

Ze hebben vijf albums op hun naam staan die stuk voor stuk lovende recensies kregen. Hun album ‘The Life you never planned on’ werd ook in Duitsland uitgebracht en leverde Jodymoon een uitgebreide tour op. In 2015 verscheen het vijfde album ‘All is Waiting’ waarvan de singles ‘The Long Way Round’ en ‘Hitchhike Overdrive’ veelvuldig te horen waren op o.a. NPO Radio 1 & 2. Ook dit jaar staan er weer nieuwe optredens door het hele land op de agenda.

  • Digna Janssen: zang, piano
  • Johan Smeets: gitaar, dobro, percussie, zang
  • Marie-Jos. Didderen: cello
  • Annelieke Marselje: viool

Kwaliteit met een grote K van Kunst
Zef Magazine (live review)

 

Een geestverruimende luistertrip die de tijd even doet stilstaan
Jazzism *****

 

Die Kunst von Jodymoon ist es, von den Arrangements und der Instrumentierung sowohl sehr spartanisch, als auch höchst effektiv zu agieren
Rocktimes.de (Ger)

 

Speelperiode: oktober t/m december 2018
Tijdsduur 90 minuten • Pauze ja

Download speellijst 2018/2019

A Love Brand New