Skip to content

Amazone

Strijdend als een Amazone voor het behoud en de bescherming van Moeder Natuur en met name het tropisch regenwoud van de Amazone Jungle, brengt Nadja deze one woman-show begeleid door fabuleuze musici.-Braziliaanse en Latijns-Amerikaanse muziek zoals van Elis Regina en Mercedes Sosa mixt zij met Jazz en Soul, oud en nieuw eigen repertoire en vertalingen in het Nederlands en Engels.

Na het succes van ‘Vive Piaf!’ waarbij Nadja ‘de Piaf van de 21e eeuw’ werd genoemd en ‘Mijn Zwervend Hart’ over haar zoektocht naar haar eigen identiteit, vanuit haar naar Mexico gevluchte Joods-Oekraïense familie en Hollandse wortels, strijdt ze in ‘Amazone’ voor haar missie. Strevend naar geluk voor zichzelf en anderen om haar heen, gaat haar hoopgevende en humoristische verhaal over het omzetten van idealen in actie. Waarbij zij terugkijkt op een leven van vallen en opstaan, elke keer weer opverend met volle kracht vooruit en vol levenslust. Zowel in haar werk als privéleven probeert ze alle ballen hoog te houden, terwijl ze de wereld wil redden. Gaandeweg wordt duidelijk dat ze eerst zichzelf zal moeten redden van de ondergang. Alles onder het motto: ‘Waarom de makkelijke weg kiezen als het ook moeilijk kan?’

  • Nadja Filtzer: zang, tekst & composities 
  • Nelson Latif: gitaar
  • Olaf Keus: drums, percussie
  • Sven Schuster, bas
Speelperiode: oktober 2023 t/m april 2024
Tijdsduur: 90 minuten • Pauze ja

 

….sterke muzikale arrangementen…kippenvel…. Hilarisch….hartverscheurend….zelden zo’n uitvoering gehoord die je haarscherp in je ziel raakt.
De pers over Vive Piaf

Ontwapenend en indringend’ J.J. Tamboer, muziekrecensent Het Parool
De Heemsteder

www.nadjafiltzer.nl

Back To Top